Prenumerera

Kanozi drivs av att skapa kreativ och formstark arkitektur. Vi vet att god arkitektur påverkar människor positivt och leder till ett mer socialt och ekologiskt hållbart samhälle.

Vår arbetsprocess sammanfattas av fyra moment:

Lyssna

Vi är övertygade om att det bästa resultatet nås via uppriktigt samarbete. Genom att lyssna på varandra växer förståelse, engagemang och målmedvetenhet.

Genomföra

Våra projektområden och erfarenheter sträcker sig från stadsplanering till inredning, från tidiga skeden till detaljprojektering. Vi vet att planering är nyckeln till att kombinera lönsamhet och kreativitet.

Överraska

Vi vill överraska dig. Balansakten ligger i att ha stenkoll på uppgiftens förutsättningar och samtidigt vara så modiga att de bästa idéerna får ta plats.

Berika

Hos oss arbetar människor från hela världen. Våra olika bakgrunder, erfarenheter och specialistkompetenser berikar arkitekturen och berör människors liv.

KANOZI Arkitekter är ett tävlingsvinnande, framgångsrikt och ständigt växande arkitektkontor med omkring 60 medarbetare. Företaget grundades 2001 av Johan Casselbrant [KA], Johan Norén [NO] och Björn Siesjö [ZI]. 2012 lämnade Björn företaget för att bli Göteborgs stadsarkitekt och blev ersatt av Daniel Hohenthal.

På kontoren i Göteborg, Malmö och Stockholm arbetar arkitekter, ingenjörer och inredningsarkitekter som drivs av ett mål: att leverera djärva, oväntade förslag som skapar värde för samhället och våra kunder. Det ger lust till oss som medkreatörer att skapa arkitektur som berikar och berör.